2018 års tre hetaste adventskalendrar (18+)!

Man kan värma sig på många sätt under julen. Värmeljus, filtar, en varm och gosig stickad jultröja. Eller om man har åldern inne och vill prova på något mer äventyrligt finns det även nu erotiska adventskalendrar med en spännande lucka att öppna varje dag. Perfekt för par och som en tidig julklapp till din pojkvän eller flickvän.

Här tipsar vi om årets tre hetaste adventskalendrar, som alla har 18-årsgräns. I julkalendrarna nedan får du under varje dag fram till julafton öppna en ny spännande erotisk produkt.

1) Sinful Adventskalender 2018

Den här adventskalendern innehåller 24 populära kvalitetsprodukter från Sinfuls sortiment. I kalendern finns erotiska leksaker och produkter till både honom, henne och par. Det följer dessutom med ett inspirationshäfte fullproppat med tips och trix.

Värdet på kalendern är hela 2900 kr.

Pris: 990 kr. Finns att köpa här.

2) Amorelie erotisk kalender 2018

Amorelie är en erotisk adventskalender som prylbutiken Coolstuff har tagit in i sitt sortiment. Adventskalendern innehåller 24 spännande överraskningar som massageprodukter, sexiga leksaker och andra fantasieggande tillbehör. Kalendern är riktigt snyggt designad och man kan inte vid en första anblick ana vad som döljer sig bakom luckorna…

Kalendern innehåller sensuella och sexiga produkter till ett värde av ca 4600 kr.

Pris: 1495 kr. Finns att köpa här.

3) Wild Christmas adventskalender 2018

Wild Christmas är en sexig adventskalender som ”får varje dag att kännas som julafton”. Kalendern består av 24 separata boxar som kan tas ut som små lådor. I luckorna hittar du erotiska överraskningar som högkvalitativa sexleksaker, bondage-leksaker, underkläder, massageolja, glidmedel, kondomer, spännande sexspel, skämtartiklar och mycket mer.

Efter att du har öppnat dagens lucka så kan du sätta tillbaka den med insidan ut, kalendern kommer då att bilda ett motiv när du har öppnat alla luckorna, ungefär som ett pussel.

Värdet på produkterna är ca 2000 kr, du får dessutom fri frakt!

Pris: 995 kr. Finns att köpa här.

Ps. du hittar en ständigt uppdaterad lista över adventskalendrar för vuxna på Adventskalenderguiden.